max factor mastertouch concealer,

Max Factor Mastertouch Under-eye Concealer

16:48 Unknown 0 Comments

    Bugünün konusu gözaltı morluğundan şikayet edenlere kurtarıcı olan “concealer”.  İlk olarak önceliğine karar vermen gerekiyor;  sivilce, leke ve gözaltı morluklarından mı şikayet ediyorsun? O zaman ten renginde veya ten renginden bir ton açık bir concealer’ı tercih etmen gerekir. Renk eşitsizliğinden mi şikayet ediyorsun? O halde sarı ve yeşil tonlarda concealer tercihin olmalı.

    Ben gözaltı morluklarımı kapatmak için bir concealer arayışındayım. Denediğim ürün Max Factor Mastertouch Under-eye Concealer. Ürünün üç farklı tonu var; 303 fildişi tonu çok açık /çok beyaz tenler için  ,306 tonu açık buğday/buğday tenler ,309 tonu esmer/bronz tenler için önerilmekte... Ben 303-ivory tonunu kullandım, cildim ile sağladığı uyumu oldukça sevdim. Max Factor Mastertouch concealer, likit formda, sünger aplikatörlü, inanılmaz yumuşak ve orta kapatıcılıkta bir concealer. Likit concealer göze en az zarar veren concealer o yüzden likit formda olmasını ve sünger yapısını da takdir ettim. Göz çevresinin sağlığını düşünenler kesinlikle likit formda kullanmalılar. Gözaltı morluklarımdan şikayetçi olduğum için öncelikle bu concealer’da aradığımı bulamadığımı söyleyebilirim. Yarı kapatıcı formda ve yumuşak yapıda bir concealer.
    Concealer’ın artıları ise gerçekten göz çevresinde sağlıklı görünen bir aydınlığa ve hafif ıslak bir görüntüye sebebiyet vermesi. Gözaltını kurutmuyor ve günün sonunda çizgi çizgi bir görünüm vermiyor. Göz üzerine de uygulandığında farda bir topaklanmaya ve hoş olmayan bir görünüme sebep olmuyor.

        Ürünün vadettikleri;
·        Kullanımı kolay kalem tasarımı, uygulamayı hızlı ve pürüzsüz hale getirir.
·        Hassas sünger ucu tam doğru miktarı sağlar.
·        Komedojenik değil - bu nedenle gözenekleri tıkamaz.
Kesinlikle kalem ucu ve hassas sünger ucu bir avantaj sağlıyor , gözenekleri tıkamayıp orta derece de bir kapatıcılık da sağlıyor fakat bu kapatıcı özelliğinin bana yetmediğini söyleyebilirim.  Doğal sağlıklı bir parlaklığın yanında birazcık daha kapatıcılık fena olmazdı. :)
   Ürün fiyat olarak da 39.90 tl civarında. Kalite-fiyat olarak bende sınıfta kaldı. Sanırım concealer arayışım devam ediyor. Umarım yeterli ve yararlı bir yazı olmuştur, sorularınız olursa cevaplamaktan keyif duyarım. :)


You Might Also Like

0 yorum: